Nieuw hoofdkantoor UR en MiR

Fri Oct 18 2024

10 18

Nieuw hoofdkantoor UR en MiR

15/05/2024

Door Ad Spijkers

Universal Robots (UR) en Mobile Industrial Robots (MiR) delen het hoofdkantoor om de synergieën te vergroten en innovatie te versnellen.


     

Cobotfabrikant Universal Robots (UR) en Mobile Industrial Robots (MiR), fabrikant van AMR's, hebben hun nieuwe hoofdkantoor in Odense geopend. Partners van de wereldwijde ecosystemen van UR en MiR woonden het evenement bij, waaronder NVIDIA en Siemens, met wie moederbedrijf Teradyne Robotics en haar bedrijven onlangs verschillende samenwerkingen hebben aangekondigd.

Samen sterker

De opening van het nieuwe hoofdkantoor markeert een mijlpaal voor de robotgroep dat hiermee twee bedrijven op het gebied van robotica-innovatie samenbrengen. Met het nieuwe pand heeft Teradyne Robotics nu de optimale omgeving om zijn technologische capaciteiten verder te ontwikkelen.

Het nieuwe hoofdkantoor is ontworpen om innovatie te bevorderen. Het biedt een goede omgeving om toonaangevende oplossingen te ontwikkelen die de automatisering zullen veranderen. MiR streeft ernaar een 'one stop shop' te zijn voor material handling, waarbij het bedrijf zijn technologie voortdurend verder ontwikkelt om aan de eisen en veranderende behoeften van klanten wereldwijd te voldoen.

Universal Robots is sinds de oprichting een latform geworden voor duizenden klanten en honderden ecosysteempartners. Het nieuwe gebouw weerspiegelt de ontwerpfilosofie en biedt de juiste locatie voor de missie voort te zetten: automatisering voor iedereen, waar dan ook.

Foto: Universal Robots