Autonome oplossing voor case picking

Thu Mar 28 2024

03 28

Autonome oplossing voor case picking

07/06/2022

Door Ad Spijkers

De Casey van Gideon is een complete oplossing die collaboratieve autonome mobiele robots en optimalisatiesoftware combineert.


     

Traditionele case picking is een volledig handmatig proces en brengt hoge kosten, lage veiligheid en beperkte schaalbaarheid met zich mee. Gideon biedt een nieuwe manier om het oude probleem op te lossen: mensen en robots in staat stellen nauw samen te werken en meer waarde te creëren door samen te werken op een geoptimaliseerde manier.

Casey is een autonome oplossing voor case picking en procesoptimalisatie. De nieuwe oplossing helpt bedrijven de ernstige arbeidstekorten en de stijgende vraag naar e-commerce te beheren door handmatige case picking te automatiseren en te optimaliseren.

Case picking

De opkomst van e-commerce is door de hogere arbeidsintensiteit en de verwachtingen van de klant een signaal dat nieuwe automatiseringsoplossingen de sleutel zijn tot duurzame groei. Recente voorspellingen wijzen op verdere groei van e-commerce. Casey is een complete oplossing voor case picking, waarbij Gideon's superflexibele, op AI en vision gebaseerde autonome mobiele robots en optimalisatiesoftware worden gecombineerd.

De oplossing brengt mensen en robots in een intelligent partnerschap, waardoor de doorvoer en productiviteit worden verhoogd. Dit gebeurt door inefficiënte workflows, dure infrastructuur en knelpunten op het gebied van schaalbaarheid te elimineren. Dit resulteert de kosten van product- en apparatuurschade en verlaagt de arbeidskosten tot 40%.

AMR

De oplossing verlaagt de kosten en verhoogt de doorvoer en productiviteit door de workflows van robots en mensen te optimaliseren, het lopen in gangpaden te verminderen en de picksnelheid en nauwkeurigheid te verbeteren. Het biedt real-time inzicht in de bedrijfsvoering en helpt ongeplande productiestilstand te verminderen. Tot slot is het eenvoudig te implementeren en op- of af te schalen met minimale impact op de bestaande infrastructuur en workflows.

De Casey-oplossing omvat de autonome mobiele robots van het bedrijf met een laadvermogen van 1000 kg, aangestuurd door Gideon's eigen autonomie-stack en uitgerust met een eenvoudige pick-applicatie. De oplossing omvat ook software die de workflow van mensen en robots optimaliseert voor maximale productiviteit en snelle integratie met magazijnbeheersystemen en slimme apparaten mogelijk maakt.

Foto: Gideon