Robotics Days powered by Stäubli

Thu Apr 25 2024

04 25

Robotics Days powered by Stäubli

12/10/2022

Door Ad Spijkers

Op 9 en 10 november organiseert Stäubli voor de tweede maal zijn Robotics Days in Nederland.


     

Samen met veertien partners wordt in Congrescentrum B&I op het Bouw- en Infrapark in Harderwijk een robotica-event op poten gezet dat bestaat uit een beursgedeelte met een twintigtal robot demo’s en een aantal voordrachten van expert. Het evenement biedt niet alleen de mogelijkheid om de laatste innovaties te ontdekken, maar ook om de veertigste verjaardag van Stäubli Robotics te vieren.

Programma

Stäubli Robotics pakt uit met zijn premium AGV-platformen voor high payload toepassingen tot 500 ton met omni-directional motion, hoge positioneringsprecisie en robuustheid. Daarnaast kan de bezoeker zowat het volledige robotprogramma van Stäubli live bekijken.

Behalve één of meerdere robots omvat een robotica project ook aspecten zoals vision, safety, afscherming, software, grippers, tracking, programmeren, motion & plc’s enzovoorts. Om alle vragen hieromtrent te beantwoorden, zijn een veertiental partners aanwezig met demonstraties en beursstand.

De expert talks zijn divers en beloven voor elk wat wils. Hoe krijg en houd je controle op je noodzakelijke automatiseringstraject en hoe begin je eraan? Fenceless safety: klinkt goed maar is niet altijd de beste keuze , etc. Deelname aan het evenement is gratis maar inschrijven is wel noodzakelijk.

Foto: Stäubli Robotics