Configurator voor YZ meerassige systemen

Mon Apr 29 2024

04 29

Configurator voor YZ meerassige systemen

14/12/2023

Door Ad Spijkers

Rollon heeft zijn myRollon productconfigurator uitgebreid met een preselectie-tool voor YZ meerassige lineaire systemen.


     

De van origine Italiaanse fabrikant lanceerde eerder al de myRollon productconfigurator voor lineaire geleidingen, telescopische rails en lineaire actuatoren. Het bedrijf, onderdeel van de Timken-groep, heeft aangekondigd dat het nu ook een preselectie-tool voor YZ meerassige systemen aan het assortiment toevoegt.

Selectieproces

Rollon ondersteunt zijn klanten bij hun projecten met state-of-the-art oplossingen. Dat was ook de reden voor de ontwikkeling van myRollon, de digitale tool voor productselectie. Met de toevoeging van de selectie YZ meerassige systemen is deze nu nog uitgebreider geworden. myRollon is ontworpen om engineers in slechts enkele minuten een praktische oplossing te bieden voor zelfs de meest complexe systemen. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde algoritmen die zorgvuldig zijn ontwikkeld door de technische experts van het bedrijf.

Engineers kunnen in de configurator de beste lineaire bewegingsoplossing op basis van hun eigen criteria berekenen en kiezen uit het assortiment lineaire rails, telescopische rails, lineaire actuatoren en meerassige systemen. Met behulp van de digitale tool is het ook mogelijk om een gedetailleerd technisch rapport te ontvangen, een bestelling te plaatsen of de configuratie persoonlijk met een Rollon-expert te controleren.

Twee manieren

Projectspecificaties kunnen variëren in complexiteit. Daarom biedt de onderneming niet één maar twee intuïtieve manieren om myRollon te gebruiken:

  • Quick Select: wie niet alle specificaties bij de hand heeft, kan snel aan de slag met de snelselectie. Rollon vereenvoudigt het proces en leidt de gebruiker naar de juiste oplossing;
  • Geavanceerde selectie: voor wie precies weet wat zijn projectvereisten zijn, biedt de preselectietool voor YZ meerassige systemen de flexibiliteit om de selectie verder te verfijnen en gebruik te maken van de uitgebreide scala aan beschikbare opties.

De Nederlandse markt wordt bediend vanuit het kantoor in Düsseldorf, met een lokale vestiging in Eindhoven.

Foto: Rollon