Soldeerbare embedded interface

Tue Oct 22 2024

10 22

Soldeerbare embedded interface

22/10/2024

Door Ad Spijkers

HMS Networks, met Nederlandse vestiging in Hedel, introduceert een soldeerbare communicatie-interface die de Anybus CompactCom 40 serie aanvult.


     

De Anybus CompactCom familie biedt een reeks kant-en-klare communicatie-interfaces die in elke industriële machine of apparaat kunnen worden ingebouwd en connectiviteit met alle belangrijke industriële netwerken mogelijk maken. De nieuwe Anybus CompactCom B40 Mini voegt een soldeerbare optie toe aan de bestaande reeks modules en insteekbare bouwstenen.

Kenmerken

De Anybus CompactCom B40 Mini wordt rechtstreeks op de draagkaart van het apparaat gesoldeerd. Hij is 30% kleiner dan de insteekbare bouwsteen, waardoor hij geschikt is voor kleine apparaten. De nieuwe interface wordt geleverd op tape en rol en is klaar voor geautomatiseerde productie door pick-and-place en SMD solderen. De B40 Mini is ontworpen voor grote volumes en economische productie.

De communicatie interface is vooraf geïnstalleerd met Profinet, Ethernet/IP, Powerlink, EtherCAT, Modbus TCP en BACnet Industrial Ethernet, maar kan ook vooraf worden ingesteld voor een specifiek netwerk.

Met deze functies kunnen apparatenbouwers hun productontwerp en productie vereenvoudigen met één ontwerp en batch voor alle protocollen. Ook wordt het voorraadbeheer geoptimaliseerd en krijgen eindklanten de flexibiliteit om het netwerk in het veld te kiezen.

Ill.: HMS Networks