Mitsubishi investeert in Otto Motors

Sat Apr 20 2024

04 20

Mitsubishi investeert in Otto Motors

15/05/2023

Door Ad Spijkers

Mitsubishi Electric Corporation heeft een strategische investering aangekondigd in Clearpath Robotics, het moederbedrijf van AMR-fabrikant Otto Motors.


     

De investering breidt de strategische relatie tussen Otto Motors en Mitsubishi Electric uit en versterkt de commerciële samenwerking van de twee bedrijven. Met meer dan vier miljoen uur productie-ervaring worden de autonome mobiele robot (AMR) technologie en software van Otto Motors gebruikt om productiviteit en veiligheid te bieden bij material handling.

Transformatie

Industriële automatisering blijft bedrijven over de hele wereld transformeren. Als belangrijke wereldwijd actieve aanbieder met een sterke missie om te investeren in continue technologische innovatie en onophoudelijke creativiteit, is Mitsubishi Electric een belangrijke partner geweest voor Otto Motors. De bedrijven delen een visie om de industriële automatisering wereldwijd te versnellen en zien goede kansen op de markt.

De jarenlange relatie tussen Mitsubishi Electric en Otto Motors is gebaseerd op respect en vertrouwen. Otto Motors is goed gepositioneerd om een leider te worden op het gebied van industriële autonomie. Het Japanse concern ziet een mooie toekomst voor de Canadese robotspecialist en wil het verder ondersteunen.

Otto Motors wordt in Nederland vertegenwoordigd door Romias in Enter. Mitsubishi Electric heeft een vestiging in Mijdrecht.

Foto: Otto Motors