Deutsche Messe kondigt Robotics Award aan

Sun Jul 14 2024

07 14

Deutsche Messe kondigt Robotics Award aan

19/06/2024

Door Ad Spijkers

Na een pauze van enkele jaren reikt Deutsche Messe AG ter gelegenheid van Hannover Messe 2025 weer een Robotics Award uit.


     

De prijzen worden uitgereikt voor door robots ondersteunde automatiserings- en logistieke oplossingen. Bedrijven en instellingen uit binnen- en buitenland kunnen zich aanmelden, ongeacht of zij exposant zijn op de Hannover Messe 2025.

Robotics Award

Met de Robotics Award zet Deutsche Messe AG de jaarlijkse strijd om de gerenommeerde gebruikersprijs voort. Een jury van deskundigen nomineert uit de inzendingen drie oplossingen voor de Robotics Award. De mate van technische innovatie van de oplossingen én de marktgereedheid en de economische implementatie worden geëvalueerd.

De prijsuitreiking vindt plaats op 19 februari 2025 als onderdeel van de Hannover Messe Press Preview in het expositiecentrum in Hannover. De drie genomineerde oplossingen worden gepresenteerd aan ruim honderd journalisten van over de hele wereld, waarna de winnaar van de Robotics Award bekend wordt gemaakt. De prijs is een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand prijzenpakket, inclusief een tentoonstellingsruimte in het Hannover Messe Application Park, een lezing in het Robotics Forum en een interview in de Robotics Podcast. De deadline voor aanmelding is 11 november 2024.

Vakbeurs voor de industrie

Hannover Messe is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de industrie. Onder het leidende thema 'Industriële transformatie' komen exposerende bedrijven uit de machinebouw, de elektrische en digitale industrie en de energie-industrie samen om oplossingen te presenteren voor de productie en energievoorziening van vandaag en morgen.

De belangrijkste tentoonstellingsruimtes in 2025 zijn Smart Manufacturing, Digital Ecosystems, Energy for Industry, Compressed Air & Vacuum Technology, Engineered Parts & Solutions, Future Hub en International Trade & Investment. Een conferentieprogramma met circa 1.600 sprekers completeert het programma. De volgende editie vindt plaats van 31 maart tot 4 april 2025 in Hannover. Partnerland is Canada.

Foto: Hannover Messe